Besöka Lund i sommar

Hoppas ni inte har bokat in alla resor under sommaren, för att de som inte har prickat in Lund i sitt sikte måste tyvärr boka om sin semester. Allting tyder på en fantastisk sommar och det är dags att besöka Lund för massor med skoj och trevliga stunder. 

lund sverige stad_29940490

Boende

Det är klart man ska bo lite lyxigare när man tar sig till en av de största städerna i Sverige. I Lund vill man bo mitt i smeten så man inte missar någonting. Det finns alltid möjligheten att ta sig ut till centrum och man kan även nå utkanten och landsbygden på smidigare sätt om man utgår från de centrala delarna. En av de bästa plasterna att på är Hotell Bishop Arms som ligger väldigt strategiskt i centrum av staden. Förutom att man är ett stenkast från centralstationen, finns det även en gastropub i huset så man alltid kan gå och ta sig en kvällsöl efter en dag av äventyr.

Att göra

En helt vanlig stadsvandring kan ge lika mycket intryck som att gå på museum. I stadskärnan möts man av medeltida byggnader och kullersten från stadens födelse och ju längre ut man tar sig, desto moderna blir Lund.

En annan stor dragning är Assatorps golfklubb, en kuperade 18-hålsbana bara några mil från Lund. Här måste man bara tänka på att man måste ha grönt kort för att spel. Har man aldrig spelat golf tidigare kan det därför vara svårt att få tillgång till banan samma dag.

Sedan måste man titta in på alla aktiviteter som finns för barn, ungdomar och vuxna under hela sommaren. Det mesta är till och med gratis och sker utomhus, så man kan njuta av det varma, skånska vädret. Det kan vara upp till 200 olika äventyr som bjuds på, utspritt under sommarmånaderna.

 

Popstad Lund

Välkommen till Popstadlund.se

Här hittar du information om artister och musik från Lund, men även annat smått och gott som vi vill tipsa om. Sporter och idrott från Lund ligger oss varmt om hjärtat.

Lund