Förberedd inför sommarens festivaler

Det gäller att vara väl förberedd inför sommarens festivaler och upplevelser. Även om Lund är en trevlig stad så finns det många andra ställen som erbjuder trevliga sommarfestivaler. Har du ett stort intresse av musik så kanske du redan besökt de flesta festivaler. Här får du information om vad man kan tänka på innan man ger sig iväg på en festival.

Var väl förberedd

Se till så att du har en väl fungerande telefon med dig. Det kan vara bra att köpa på sig några Power banks för att kunna ladda telefonen om det börjar sina. Även extra laddare och skyddsskal kan vara bra att skaffa sig. Här kan du skaffa dig de HTC tillbehör som behövs till just den telefonen. Köp även på dig extra surftid om du använder din smarta telefon lite extra mycket under sommarens festivaler.

Regn eller sol, var beredd

Oavsett hur prognosen för hur vädret kommer att vara så kan det vara smart att packa ner kläder får varierande väder. Man vet som sagt aldrig, helt plötsligt kan himlen öppna sig och då kan det vara skönt att ha en regn poncho i ryggsäcken med sig. Skulle det vara sol och varmt under hela festivalen så se till att få i dig vätska regelbundet. Smörj även in dig i solskyddsfaktor så du inte bränner dig. En festival ska ju vara en härlig upplevelse så se till att få det så härligt som det bara går.

Popstad Lund

Välkommen till Popstadlund.se

Här hittar du information om artister och musik från Lund, men även annat smått och gott som vi vill tipsa om. Sporter och idrott från Lund ligger oss varmt om hjärtat.

Lund