Från Luleå till Lund för ett affärsbesök

Ibland är det nödvändigt att resa långt för att göra affärer. Men det är det ofta värt. Du som har företag i Luleå och behöver besöka en kontakt i Lund har en resa på minst 150 mil framför dig. Men eftersom det finns bra transportmedel idag klarar du ändå av sträckan relativt fort. Ta en titt här för att hitta den snabbaste turen till Lund.

Planera resan

Med bil tar resan väldigt många timmar och en övernattning längs vägen är nödvändig. Eftersom läget på vägarna kan vara osäkert så bör du kolla upp det innan på trafikverket för att få en bild av trafiksituationen. Sedan kan du lättare avgöra vilket sätt att resa som passar dig bäst.

Gör affärer i en känd stad

När du når ditt mål är du redo att möta din affärspartner i en av Skånes mest kända städer. Lund är berömt för sitt universitet som har satt staden på kartan. Sedan 1600-talet har det varit ett viktigt lärosäte. Även Lunds domkyrka och historiska museum är välkända landmärken i staden.

Trots att det finns riktigt bra teknik idag som gör möten online möjligt är det en trevlig variation att ses på öga mot öga. Personliga möten har nämligen ett speciellt värde. Ett ovärderligt värde.

Popstad Lund

Välkommen till Popstadlund.se

Här hittar du information om artister och musik från Lund, men även annat smått och gott som vi vill tipsa om. Sporter och idrott från Lund ligger oss varmt om hjärtat.

Lund