Legenden Ozzy Osbourne

Den som kan sin musikhistoria har nog inte missat legenden Ozzy Osbourne. Född 1948 i England strax utanför Birmingham. Genom gruppen Black Sabbath så har Osbourne tagit världen med storm. 1979 fick han lämna bandet efter konflikt med gitarristen Tony Iommy. 1980 så släppte Ozzy sitt soloalbum Blizzard of Ozz. Det kan ha stormat en hel del om denne man men han har hela tiden levererat rockmusik som många tycker om.

Under sin karriär så har det alltid varit tumult kring hans person och det har varit många rubriker i pressen. Det är många gånger som fansen har undrat om Ozzy har varit nere för räkning men han kommer alltid tillbaka. Som det ser ut idag så är han uppbokat på turné fram tills december 2020 och den 5 december 2020 så finns det möjlighet att se honom på Friends Arena med sin ”NO MORE TOURS 2”. Legenden visar att han är lika populär som han alltid varit.

Bar för ett tag sedan så uppmärksammade spelutvecklingsföretaget NetEnt att man släpper spelautomat med Ozzy tema. Nu är den här och kan spelas på bland annat Videoslots. NetEnt har tidigare skapat spel i rockmusiktema med grupper som Motörhead och Guns N’ Roses men också Jimi Hendrix, nu får de sällskap av legenden Ozzy Osbourne. I spelet med Ozzy så får vi ta del av musik från hans karriär och grafik med klassiska bilder på Ozzy men också fladdermöss, dödskallar och andra symboler förknippade med Osbourne.

Popstad Lund

Välkommen till Popstadlund.se

Här hittar du information om artister och musik från Lund, men även annat smått och gott som vi vill tipsa om. Sporter och idrott från Lund ligger oss varmt om hjärtat.

Lund