Något nytt inför kommande festligheterna

Det är många av oss som har längtat efter att gå på fest. Under pandemin har vi alla fått hålla oss hemma. Nu är snart vintern här och vi har möjlighet att umgås med nära och kära igen. När många kläder under en period har varit utbytta mot mjukisbyxor är det dags att inventera vad du har hemma. Du kanske behöver köpa något nytt inför årets kommande umgänge och festligheter?

Outfit för middagen

Att ses över en god bit mat, antingen hemma hos vänner eller ute på restaurang är en något många av oss sysslar med under helger på vinterhalvåret. Det ger också möjlighet att klä upp sig i en rutig klänning som verkligen är inne nu, eller i en klassisk kostym.

Jul och nyår

Det finns få tillfällen som är så härliga att klä upp sig till än jul och nyår! Julen med sina röda och gröna toner och nyåret med glitter, guld och silver. Nu är tiden att hitta det rätta plagget för dessa högtider. Om du vanligtvis har svart på nyår kan ett par glittriga örhängen också pigga upp fin outfit.

Oavsett om du ska på middag med vänner eller ska planera din outfit inför jul och nyår så kan du ta en titt här för att hitta det du behöver.

Popstad Lund

Välkommen till Popstadlund.se

Här hittar du information om artister och musik från Lund, men även annat smått och gott som vi vill tipsa om. Sporter och idrott från Lund ligger oss varmt om hjärtat.

Lund